El Departament de Justícia convoca els Premis ADR Justícia 2019 per reconèixer les millors iniciatives de mediació a Catalunya

04-07-2019   |  Barcelona

Els Premis ADR Justícia 2019 es divideixen en quatre categories, i el termini de presentació s'acaba el 22 de juliol.

Els premis ADR Justícia 2019 es convoquen per reconèixer les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i d’altres formes de resolució de conflictes.

Es tracta dels primers guardons que atorga el Departament de Justícia, per mitjà la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, i reconeixen l’originalitat, la innovació, l’avenç teòric i l’aplicació pràctica de les millors recerques i les millors experiències, així com les millors publicacions i les  millors accions de comunicació i difusió realitzades fins al 30 de juny de 2019. Els premis tenen l’objectiu de promoure la difusió i el desenvolupament dels mitjans alternatius de resolució de conflictes.

Els Premis ADR Justícia 2019 es divideixen en quatre categories:

Categoria A: un premi a la millor tesi doctoral inèdita i un premi al millor treball de recerca o projecte de final de grau o de màster que versin sobre qualsevol aspecte relacionat amb la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR), presentats i qualificats en qualsevol universitat catalana o a qualsevol dels col·legis professionals o altres corporacions de dret públic que imparteixin formació homologada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Categoria B: un premi a la millor pràctica en mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR) impulsada per l’administració local de Catalunya o altres ens públics i un premi a la millor pràctica en mediació i altres ADR impulsada per entitats, professionals i empreses privades amb seu social o delegació a Catalunya.

Categoria C: un premi a la millor monografia, capítol de llibre o article doctrinal en una publicació acadèmica sobre mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR).

Categoria D: un premi a la millor acció de comunicació o difusió de la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR).

Aquest enllaç permet consultar les bases reguladores dels premis. Fins al 22 de juliol, els candidats poden presentar-se a la convocatòria de les categories A i B: el tràmit és telemàtic i es pot fer efectiu des d’aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC