El teatrefòrum de la Comissió de cultura canvia de data al 16 de juliol i ofereix un descompte especial a 12 € en el preu de l’entrada

06-07-2019   |  Barcelona

El preu en promoció s’aplica a col·legiats i col·legiades, per a totes les funcions de l’obra.

El 3 de juliol, la Sala Flyhard ha estrenat la seva última obra, El pequeño poni, una creació del dramaturg Paco Bezerra dirigida per Mercè Vila. Només amb l’estrena i preestrena, l’obra ja n’ha tingut prou per guanyar-se el reconeixement unànime de la crítica i del públic.

La Comissió de Cultura del COPC ha programat un teatrefòrum amb la directora, la companyia i dos experts en les temàtiques de l’obra. Cal remarcar que s'ha hagut de canviar la data i tindrà lloc el proper dimarts 16 de juliol, a les 21 h, a la Sala Flyhard de l barri de Sants de Barcelona. El col·loqui posterior a l’obra comptarà amb la participació de: Javier Pérez, psicòleg de la Secció de Psicologia de l'Educació i president de NACE (No al acoso escolar);  Teresa Terrades, coordinadora pedagògica en un IES, i la companyia de teatre. Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern del COPC, moderarà el debat. Esperem l’assistència de col·legiats i col·legiades del COPC per enriquir-lo. Per assistir a la sessió, només cal comprar l’entrada en reservant-la al correu electrònic taquilla@salaflyhard.com : té un descompte per a col·legiats i col·legiades i només val 12 €.

L’obra tracta el tema de l’assetjament escolar i com respon l’entorn que l’inscriu. Una crítica al rebuig social i un al·legat en favor de la llibertat que de ben segur serà del gust dels col·legiats i col·legiades. Per a més informació, podeu consultar aquí.

Per últim, en cas que no pugueu anar a la sessió del proper dia 16, podeu aprofitar el descompte per a persones col·legiades per a qualsevol altra funció reservant-vos-la al correu electrònic de la Sala Flyhard: teniu de temps fins el 2 d’agost.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC