La Delegació de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC organitzen una nova edició del Psicofilm el 4 de juliol, amb el documental Me llamo violeta

03-07-2019   |  Lleida

Després de la projecció es farà un debat amb membres de la Junta Rectora i del Grup de Treball de Psicologia afirmativa LGTB+ de la Delegació de Lleida del COPC.

La Delegació de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC organitzen una nova edició del Psicofilm el proper 4 de juliol, a les 20 h, a l’Espai Funàtic. El documental Me llamo Violeta, dirigit per David Fernàndez de Castro i Marc Parramon, exposa els desafiaments a què s’enfronten els/les menors transgènere i les seves famílies centrades en el cas de Violeta, que als 6 anys ja va plantejar al seu pare i a la seva mare que volia canviar de nom per tenir-ne un de nena, gènere amb el qual s’identificava.

El passi del documental és gratuït per a persones col·legiades i precol·legiades, que tan sols han d’acreditar la seva condició en el moment de l’entrada. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat al nombre de localitats de la sala, però es poden reservar les entrades al What’s App: 630 743 981.

Acabada la projecció es farà un col·loqui en què participaran membres de Junta Rectora i del Grup de Treball de Psicologia afirmativa LGTB+ de la Delegació de Lleida del COPC, al qual esperen la vostra col·laboració i aportacions.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC