Nou format de teatrefòrum per al 6 d'abril: una obra, dues mirades, la de la psicologia i la de la pedagogia. La col·laboració entre el COPC i del COPEC garanteix un ric debat sobre l’obra "El Miracle d’Anne Sullivan"

08-03-2017   |  Barcelona

L’obra, basada en un fet real, aborda l’educació d’una nena sorda, muda i cega que la família no sap ajudar a créixer.

El proper 6 d’abril, la sessió d’El Miracle d’Anne Sullivan que programa el Teatre del Raval, té una doble bona notícia per als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. La primera, un descompte del 50% del preu de l’entrada, i la possibilitat de comprar-ne fins a 4 amb aquesta promoció (per tant, a 12 euros cadascuna). La segona bona notícia, que en acabar la funció, els col·legiats/ades que ho desitgin -i els seus acompanyants- podran conversar i debatre profundament amb els protagonistes sobre l’educació de les persones amb discapacitats o diversitats funcionals a partir de les reflexions del muntatge. Aquesta vegada, per tant, el debat serà especialment ric, perquè comptarà amb la visió de les dues disciplines: la psicologia i la pedagogia. Els encarregats de liderar el debat són: 

Pilar Roca, membre de la Xarxa d’Experts del COPEC, pedagoga, professora d’Ensenyament Secundari i Orientadora Educativa.
Xavier Capdevila, psicòleg i codirector del programa de serveis per a persones amb sordceguesa de l’Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa APSOCECAT.

El miracle d’Anne Sullivan (The Miracle Worker), de William Gibson, narra la història d’una educadora que es fa càrrec de d’una nena sorda, cega i muda. Quan arriba a la casa on viu la nena, es troba amb una família que l’ha sobreprotegit i que mai s’hi ha pogut comunicar de forma productiva. Aconseguirà Hellen Keller comunicar-se constructivament amb Anne Sullivan?

Tots els col·legiats i col·legiades del COPC i del COPEC que desitgin saber la resposta, així com sentir les reflexions dels seus companys/es sobre l’obra, la podran conèixer el dijous 6 d’abril, a les 20 h, al Teatre del Raval (c. Sant Antoni Abat 12, Barcelona). Per comprar les entrades amb descompte, cal fer-ho a través d’aquest enllaç, i escriure la paraula “COL·LEGIATS” com a “codi de descompte” en el moment del procés de compra en què l’aplicació el sol·licita. Tingueu en compte que perquè us ho sol·liciti heu d’haver iniciat la sessió amb un usuari de Ticketea (que us caldrà donar d’alta en cas que no tingueu).

El COPC i del COPEC us animen a sumar-vos-hi al màxim de col·legiats i col·legiades perquè el debat sigui ric, profund i divers. Per a més informació: http://www.teatredelraval.com/el-miracle-danne-sullivan/ 

 

  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC