Al juliol, el COPC emet la segona remesa de la quota col·legial 2019 i al setembre, la quota a les societats professionals

27-06-2019   |  Barcelona

L’abonament de la quota col·legial es realitza en dos càrrecs separats: un corresponent a la quota del COPC i l’altre a la quota del Consejo General de la Psicología de España.

Durant la segona setmana de juliol, el COPC efectuarà el gir de la segona fracció de la quota col·legial de 2019. Recordem que l’abonament de la quota col·legial del COPC es realitza en dos càrrecs separats: un correspon a l’import de la quota pròpia del COPC i l’altre, a la quota de Consejo General de la Psicología de España.

Així doncs, la quota semestral exercent inclou la quota del COPC que és de 101,10 € i la quota del Consejo General de la Psicología de España que és de 21,29 €. A banda, cal tenir en compte les bonificacions corresponents a cada cas que s’aplicaran a la quota del COPC.

Recordem l’obligació d’estar col·legiat per a tots aquells que exerceixin la professió. En cas de devolució de la quota i que no consti una petició de baixa efectuada a través de la web abans del 15 de juny o del 15 de desembre, es podrà iniciar un procediment monitori per tal de reclamar el deute. Es cobraran les despeses de devolució per rebut.

D'altra banda, la quota de societats professionals, de 200 €, que habitualment s'emetia al juny, enguany es farà al setembre.

Com sempre, per tal d’assegurar un procediment sense incidències, voldríem recordar que és necessari revisar les dades de contacte i les econòmiques que consten a l’àrea privada de la web per tal que estiguin actualitzades.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC