La Comissió de Cultura del COPC regala invitacions a la preestrena de El pequeño poni, l’última creació de la Sala Flyhard, i programa un teatrefòrum el 16 de juliol

27-06-2019   |  Barcelona

Les dues sessions de preestrena, els propers 1 i 2 de juliol, tindran reservades 10 entrades dobles gratuïtes per a col·legiats i col·legiades.

El proper 3 de juliol, la Sala Flyhard estrena la seva última creació, El pequeño poni, una creació del dramaturg Paco Bezerra dirigida per Mercè Vila. L’obra tracta el tema de l’assetjament escolar i com respon l’entorn que l’inscriu. Una crítica al rebuig social i un al·legat en favor de la llibertat que de ben segur serà del gust dels col·legiats i col·legiades. Per a més informació, podeu consultar aquí.

Paral·lelament a la singladura de El pequeño poni, la Comissió de Cultura del COPC té bones notícies per a les persones col·legiades. En primer lloc, que el proper 16 de juliol, dimarts, es programa una funció especial, un teatrefòrum amb la participació de: Javier Pérez, psicòleg de la Secció de Psicologia de l'Educació i president de NACE (No al acoso escolar);  Teresa Terrades, coordinadora pedagògica en un IES, i la companyia de teatre. Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern del COPC, moderarà el debat. Esperem l’assistència de col·legiats i col·legiades del COPC per enriquir-lo: per anar-hi, només cal comprar l’entrada en aquest enllaç.

En segon lloc, la Comissió de Cultura té localitats reservades per a col·legiats i col·legiades per a les dues preestrenes que es faran el dia 1 de juliol i 2 de juliol, a les 21 h, funcions no obertes al públic general. El dia 1 de juliol, el COPC disposa de 10 entrades dobles (per a dues persones cadascuna), i el 2 de juliol, 10 entrades dobles més. Per sol·licitar entrades gratuïtes només cal que escolliu el dia i premeu l’enllaç corresponent. Un cop dintre, només cal inscriure-s’hi com si fos una activitat de formació, i un cop inscrits, rebreu una notificació automàtica: si la resposta és que esteu inscrits, disposeu d’una entrada doble per a la sessió que hàgiu sol·licitat; si la resposta és que esteu en llista d’espera, no teniu entrades assignades, però pot ser que ens posem en contacte amb vosaltres més endavant. Un cop confirmades les entrades, només cal que us presenteu al teatre una estona abans: el vostre nom serà a la llista de convidats.

Prem aquí per sol·licitar una invitació per a dues persones per dilluns 1 de juliol, a les 21 h, a la Sala Fyhard de Barcelona

Prem aquí per sol·licitar una invitació per a dues persones per dimarts 2 de juliol, a les 21 h, a la Sala Fyhard de Barcelona

Cal tenir en compte que cada persona col·legiada només pot demanar una entrada doble, en una de les dues sessions, i que el termini de sol·licitud s’acaba el diumenge 30 de juny, a les 23.59 h.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC