Comunicat del COPC amb relació al programa “Ayuda-Te, cambia tu vida”

21-06-2019   |  Barcelona

El COPC informa que sol·licitarà als responsables del programa informació detallada sobre l’abast de les intervencions i la capacitació de l’equip de professionals que hi participen.

 
Amb relació al programa de televisió “Ayuda-Te, cambia tu vida”, actualment en emissió a la cadena Telecinco sota la direcció de la Sra. Cristina Soria, i que es presenta com un programa d’ajuda personalitzada per abordar, entre d’altres: la por a volar, les ruptures sentimentals, el baix rendiment escolar, la gestió de les emocions, etc. el COPC informa que sol·licitarà de manera immediata als responsables informació detallada sobre:

  • Els objectius i l’abast de les intervencions realitzades en el mateix
  • La formació i capacitació dels/les professionals que hi participen
  • Els fonaments científics i metodològics que sostenen les seves intervencions

L’objectiu que motiva aquesta petició és valorar si s’ha produït intrusisme professional i/o alguna vulneració de la normativa professional i el codi deontològic.

En aquest sentit el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya expressa que, en coordinació amb la resta de col·legis oficials de Psicologia, continua treballant en favor d’un exercici professional diferenciat i de qualitat.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC