La Festa de la psicologia gironina aplega més de 150 professionals de la psicologia de les comarques gironines

19-06-2019   |  Girona

En l'acte es van lliurar els premis del Concurs literari d'articles de divulgació de la psicologia.

La Festa de la psicologia gironina del passat divendres, 14 de juny, al restaurant Can Toscà de Canet d'Adri, va aplegar més de 300 professionals de la psicologia de les comarques gironines i els seus acompanyants.

Aquest esdeveniment es ja una tradició d'anys, una reunió informal dels psicòlegs i psicòlogues, però també és el marc de referència on es fan públics els reconeixements, com el "25 anys de col·legiació", o informacions d'interès per als col·legiats com les diferents programacions culturals, presentacions, xerrades, cursos i exposicions d'art que organitza el Club Social de la Delegació Girona, o els esdeveniments commemoratius, que enguany recorden a la "Comissió d'imatge pública" que fa 30 anys, va crear el que sens dubte és un dels esdeveniments més reconeguts i importants per a la Delegació de Girona, el "Concurs literari d'articles de divulgació de la psicologia", que aquest any arriba a la seva XXX edició. Per commemorar aquesta fita, es van recordar a tots els guanyadors de les passades edicions i es van fer públics als guanyadors d'aquest any:

1r Premi: Descansa en Pau. La vida després de la mort perinatal, de la psicòloga Gemma Sala García. Baixa l’article.

2n Premi: Tradicions, consells, trucs i suggeriments dels nostres avis. Com coure mongetes per cuidadors, d'Isabel Sala Matavera. Baixa l’article.

3r Premi: Quan la vida s'esmicola en mil bocins. Crònica d'una malaltia degenerativa de Montse Armero Alonso. Baixa l’article.

Menció 1: Però jo em quedo, d'Elisabet Casellas Pujol. Baixa el text.

Menció 2: Deu i jo, d'Imma Riu Hernández. Baixa el text.

 

En la categoria d'estudiants de psicologia, la guanyadora va ser Azahara Martín, estudiant de 3r grau de psicologia de la UdG, amb el seu article La història del dia a dia d'en Pau.

En aquesta vetllada, és tradició acompanyar-la d'alguna actuació i la "clownferència", una conferència diferent, impartida per clowns, pallassos, en forma d'espectacle teatral en clau d’humor, ens va recordar els efectes positius que l'humor genera en els éssers humans, va ser l'actuació de la nit. El sopar i el ball de fi de festa van ser la cloenda final de la nit de la psicologia gironina d’enguany. Obrir l’àlbum de la festa.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC