El Dr. Tizón presenta el seu últim llibre a la seu de Barcelona del COPC, en un acte que obrirà el Dr. Mattioli

13-06-2019   |  Barcelona

La presentació d’Apuntes para una Psicopatología Basada en la Relación vol.3. Relaciones emocionalizadas, intrusivas, actuadoras y “operatorias” té lloc a la sala d’actes del COPC el 25 de juny.

El proper 25 de juny a les 19 h, a la sala d’actes del COPC, el Dr. Jorge Tizón presentarà el llibre Apuntes para una Psicopatología Basada en la Relación, que dedica el tercer volum a les Relaciones emocionalizadas, intrusivas, actuadoras y “operatorias”. L’acte serà presentat pel Dr. Guillermo Mattioli, degà del COPC, que presentarà l’autor i emmarcarà la publicació en el seu context d’aplicació. El tercer volum del llibre redefineix, a partir de la relació entre psicopatologia tradicional i psicopatologia biocomercial, el que se sol denominar com a «trastorns bipolars», «psicopatia» i «trastorns psicosomàtics»; a més es pregunta, entre d’altres qüestions, si cal continuar utilitzant una psicopatologia general i especial dominantment mèdiques o és hora ja de redefinir la psicopatologia amb bases eminentment psicològiques i psicosocials. L'esdeveniment també comptarà amb la presència d'Antoni Talarn, doctor en Psicologia, psicoterapeuta i especialista en psicologia clínica. 

El Dr. Jorge Tizón és doctor en Medicina, psiquiatra, psicoanalista (SEP-IPA), psicòleg i neuròleg. Ha treballat professionalment sempre per al desenvolupament d'uns serveis sanitaris públics, equitatius, eficients i comunitaristes. Ha rebut diversos premis professionals, entre els quals el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona. És professor de diverses universitats europees i ha escrit llibres amb ampli reconeixement acadèmic. Com a ponent garanteix un acte intel·lectualment estimulant, en aquesta ocasió, gràcies al comentari dels 3 volums dels Apuntes para una Psicopatología Basada en la Relación.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin assistir a l’acte i aprofitar l’oportunitat que el Dr. Tizón visita el COPC només cal que premin aquest enllaç a l’apartat de formació del web.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC