La Delegació de Girona del COPC participa en un calendari de promoció de la salut per donar suport als objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides

05-06-2019   |  Girona

Els col·legiats i col·legiades poden presentar les seves fotografies fins al 31 de juliol. Un concurs decidirà les imatges interiors i la de la portada.

La Delegació de Girona del COPC, conjuntament amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona i el Col·legi de Farmacèutics de Girona, editarà un calendari de l’any 2020 sota el lema Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una iniciativa de les Nacions Unides que fixa 17 objectius per tal que els països i les seves societats emprenguin un camí per millorar la vida de les persones sense excloure’n ningú. Eliminar la pobresa, erradicar la fam, la salut i el benestar, la igualtat de gènere, la reducció de les desigualtats, la producció i consum responsable, la pau i la justícia o el treball decent i el creixement econòmic són alguns dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU.

Per tal d’editar el calendari, el col·legis promotors de la iniciativa sol·liciten als seus col·legiats i col·legiades la cessió de fotografies relacionades amb un dels 17 objectius per il·lustrar els diferents mesos .Totes les imatges rebudes formaran part d’un concurs per tal d’escollir les que configuraran el calendari i seleccionar-ne la fotografia de portada, l’autor de la qual rebrà un val regal de 150 € en una botiga de productes ecològics i de proximitat.

Les bases del concurs són adjuntes, i permeten participar-hi tots els col·legiats, col·legiades i els seus familiars directes. El termini de presentació de fotografies acaba el dia 31 de juliol.

Esperem la vostra participació al concurs!

  Etiquetes: Girona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC