La SCMS convoca a la quarta edició del Premi Espais saludables i a la I Jornada d’Estiu de Mediació en Salut

03-06-2019   |  Barcelona

El termini de presentació als premis és l’1 de juliol, i la Jornada té lloc el proper 17 de juliol a Puigcerdà.

La Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS) convoca a la quarta edició del Premi Espais saludables, per reconèixer iniciatives que tinguin per objecte fomentar la millora de la qualitat de la comunicació, la gestió dels conflictes i les relacions personals entre professionals, usuaris i/o familiars en qualsevol tipologia d’establiments de salut.

El premi es lliurarà durant la I Jornada d’Estiu de Mediació en Salut, que tindrà lloc a Puigcerdà el proper 17 de juliol de 2019. El programa de la jornada és en aquest enllaç, que també facilita la inscripció a l’acte. Pel que fa al premi Espais saludables, el termini de presentació de candidatures al premi s’estén fins a l'1 de juliol, i cal atendre les bases de la convocatòria adjuntes a la notícia.

La SCMS és una organització sense ànim de lucre, independent de l'administració sanitària, que té com a missió la sensibilització i la formació en la cultura de la mediació, la promoció de la mediació en l'àmbit sanitari i oferir serveis de mediació als professionals i a les organitzacions sanitàries. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya n'és entitat associada i la Dra. Connie Capdevila, vocal de la Junta de Govern del COPC, és també vicepresidenta de l’organització.

Actualment, la utilització de recursos de resolució de conflictes en l’àmbit de la salut està en creixement i s’està implantant com a via alternativa a la judicial. Centenars de reclamacions judicials són per conflictes que podrien resoldre’s sense arribar als tribunals, cosa que suposa una important reducció del cost emocional, social i econòmic que comporten els processos judicials, no només pels usuaris, sinó també pels professionals implicats. La convocatòria del Premi Espais saludables i la Jornada Estiu de Mediació en Salut desenvolupen i consoliden la mediació com a recurs preferent en la resolució de conflictes.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC