El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya

31-05-2019   |  Barcelona

Del 31 de maig al 8 de juny, hi ha més de 40 activitats en 20 municipis catalans.

La Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya, organitzada del 31 de maig al 8 de juny, programa activitats de promoció i difusió de l’acolliment familiar en una vintena de municipis, per tal de trobar famílies que estiguin disposades a fer un lloc a casa seva per a infants que ho necessiten. L’organització està convençuda que bona part de les famílies catalanes poden ser-ho i fer gran el nombre de famílies d’acollida.

El programa d’activitats d’acolliment s’ha publicat en aquest full de mà informatiu, segur que en teniu una a prop. D’altra banda, si no hi podeu assistir, però voleu més informació sobre l’acolliment familiar, podeu consultar el web acolliment.gencat.cat .

L’acolliment familiar és un gest desinteressat que ofereix a les famílies la possibilitat d’acollir un infant que, per circumstàncies familiars i per un temps determinat, necessita trobar un nou entorn on rebre l’estimació, la tendresa, la comprensió, l’atenció i la dedicació que es mereix. Actualment, ja hi ha 700 famílies acollidores a Catalunya, però encara se’n necessiten moltes més, especialment per a grups de germans o infants amb malalties greus i diversitat funcional.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC