El COPC renova el seu compromís amb la sostenibilitat i anima els col·legiats i col·legiades a adherir-s’hi

23-05-2019   |  Barcelona

El pla d’acció de 2019 preveu les accions del COPC i facilita que les persones col·legiades amb activitat econòmica aconsegueixin avantatges fiscals.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) és membre del programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura, l’any 2016, del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La participació del COPC en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del sector professional de la psicologia, gràcies a la implementació de tres actuacions anuals el COPC en favor de la sostenibilitat. L’any 2019, el COPC ha dissenyat un pla d’acció centrat en el foment de la Psicoxarxa Solidària, el foment de la mobilitat sostenible i el foment de la conciliació laboral, que aplicarà la plantilla del Col·legi a la institució. Podeu consultar el Pla d’Acció 2019 del COPC en aquest enllaç.

Cal remarcar, però, que tothom pot promoure actuacions en favor de la sostenibilitat, i que en el futur, el nostre entorn només serà viable i durador en la mesura que hi hagi un compromís massiu i general per part de tota la societat i ciutadania.

Per aquest motiu, el COPC convida tots els col·legiats i col·legiades a adherir-se al compromís ciutadà per a la sostenibilitat i proposar-se un pla d’acció per al 2019. Per adherir-s’hi, només cal que fer clic aquí i emplenar les dades sol·licitades i acollir-se al pla d’acció 2019 o fer-se’n un de propi. Tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin activitat econòmica veuran recompensat el seu compromís amb un conjunt d’incentius fiscals per a la seva activitat professional. Podeu consultar-los en aquest enllaç al web de Barcelona més sostenible. Per gaudir dels incentius durant el 2019, cal sumar-s’hi abans del 30 de juny.  Sigueu àgils!

  Etiquetes: COPC , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC