La Delegació de Girona del COPC acull l’exposició Vermell i or: de dones, somnis i flors de l’artista plàstica i psicòloga Raquel Vidal

15-05-2019   |  Girona

L’acte d’inauguració se celebra el 17 de maig, a les 19 h, amb l’entrada lliure.

A partir del proper 17 de maig, i durant un mes, la Delegació de Girona del COPC acollirà –en el marc del Club Social- l’exposició de pintura Vermell i or: de dones, somnis i flors, de l’artista plàstica Raquel Vidal. En l’acte d’inauguració, divendres 17 a  les 19 h, l’autora de les obres farà una breu descripció de l’exposició i de les obres, per totes aquelles persones que desitgin poder veure les pintures en companyia de l’artista. L’entrada a l’acte d’inauguració és gratuïta i hi esperem la vostra assistència.

Cal destacar que Raquel Vidal, a més, és també psicòloga. Utilitza la pintura i el dibuix com a tècniques projectives quan treballa amb casos que ho requereixen, cosa que ha estat determinant en l’evolució de la seva obra pictòrica. L’exposició Vermell i or: de dones, somnis i flors reflecteix un món paral·lel al que percebem visualment, on els diferents elements plàstics donen forma a un món intern en què predominen l’emoció i els aspectes poètics pel damunt de la raó.

L’exposició serà al local de la Delegació de Girona fins el 17 de juny: si heu d’anar-hi, reserveu-vos el temps per poder contemplar l’exposició.

  Etiquetes: Club Social , Girona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC