El Biz Barcelona t’ajuda a emprendre o fer créixer el teu negoci: aconsegueix la teva entrada gratis

15-05-2019   |  Barcelona

Els propers 12 i 13 de juny, al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Els propers 12 i 13 de juny, al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, tindrà lloc el Biz Barcelona, la fira on es posen els negocis a treballar. S’hi poden trobar respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació... en la més amplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocades a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms.

Si ets un psicòleg o psicòloga, al Biz Barcelona s’hi poden trobar la millor combinació de recursos públics i privats per crear o fer créixer la teva activitat professional en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom. Si busques noves oportunitats pel teu negoci (eines de digitalització, finançament...) o assessoria professional, vine. Hi trobaràs més de 180 conferències, 315 ponents, activitats de networking per aconseguir contactes, etc.

Si vols anar-hi, el COPC t’hi convida. Només cal que sol·licitis la teva entrada enviant-nos un correu a bizbcn@copc.cat , indicant si es vol una única entrada, o si se’n volen dues per portar-hi un acompanyant. No es poden sol·licitar més de dues entrades per persona col·legiada.

Una vegada sol·licitat el nombre d’entrades, el COPC respondrà el vostre correu amb un número de codi, que podreu introduir al web del Biz Barcelona, en aquest enllaç, per descarregar-vos les vostres entrades gratuïtes. És important que us imprimiu l’entrada abans d’anar cap al recinte, perquè si no, no hi podreu accedir.

A més, al Biz Barcelona es faran activitats de networking. El 12 de juny, el getting contacts de la Intercol·legial  consisteix a fer entrevistes de 10 minuts amb 6 empreses o professionals col·legiats dels diferents àmbits professionals. L'agenda d'entrevistes serà personalitzada per a cada perfil professional, amb participació oberta a més de 100 col·legis professionals. Si t'hi vols inscriure, pots fer-ho en aquest enllaç al getting contacts fins al 7 de juny. Un cop tancat el període d’inscripció, cada participant rebrà la seva agenda on se’ls indicarà l’horari de les entrevistes i el termini per demanar canvis.

Si vols més informació, consulta el full explicatiu.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC