El Consell Municipal de Benestar Social insta totes les candidatures a l’alcaldia de Barcelona a assumir el document de compromís que ha confegit per garantir els drets de la ciutadania

15-05-2019   |  Barcelona

El COPC, com una de les entitats que compon el Consell, ha participat en l’elaboració del Document Marc davant les Eleccions Municipals 2019.

El Consell Municipal de Benestar Social va aprovar, en l’últim plenari, un document marc amb el posicionament del Consell davant les pròximes eleccions municipals. Un document de mínims en què s’expliciten aquelles línies mestres que es consideren imprescindibles per garantir els drets de la ciutadania i una ciutat més justa i equitativa, que el futur govern de la ciutat hauria d’assumir com a pròpies. En aquest document, enviat a totes les candidatures que concorren a les eleccions de la ciutat de Barcelona, es demana el compromís amb els valors que el Consell comparteix i una petició de suport amb les línies que es creuen imprescindibles pel bon funcionament de la ciutat en l’àmbit dels drets socials.

El Consell Municipal de Benestar Social és un òrgan de participació en l’àmbit del benestar social i la qualitat de vida format per la representació de més de 60 organismes, un dels quals és el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. A més, també hi ha tots els partits polítics amb representació al ple municipal, 12 col·legis professionals, més de 20 entitats socials o instituts i altres representacions de l'Ajuntament de Barcelona de l’àmbit del benestar social. Al llarg dels seus 31 anys d’història, el Consell ha persistit en la voluntat d’implicar la societat civil en el debat i la construcció de benestar social a la ciutat. Com una mostra del resultat del seu treball, el Document Marc del Consell Municipal de Benestar Social davant les Eleccions Municipals 2019, al qual el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dona ple suport.

Actualment, el COPC participa al plenari del Consell Municipal de Benestar Social, a través el seu degà, i en cinc grups de treball: infància, envelliment, drogodependències, dones i acció comunitària.  

 


 

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC