[Invitacions exhaurides] Divendres 31 de maig, el COPC convida cinquanta persones a l’obra Justo a tiempo al Teatre Poliorama

10-05-2019   |  Barcelona

Gràcies a la gentilesa del Poliorama, repartim 25 entrades per a dos persones entre els col·legiats i col·legiades.

El Teatre Poliorama programa Justo a tiempo, de Los síndrome, fins el 2 de juny. L’obra és una conferència contrarellotge, que arriba “just a temps” per a totes aquelles persones que algun cop han dit "No tinc temps de res", "El temps és or" o s’han preguntat allò de "Quin temps farà aquest cap de setmana?". La conferència dona pautes per gestionar bé el temps i treure el màxim rendiment de les 24 hores que té el dia.

Gràcies a la gentilesa del Teatre Poliorama, el COPC convida a 50 persones a la sessió del proper 31 de maig, a les 21 h. Les primeres 25 persones col·legiades que escriguin a comunicacio@copc.cat  tindran una entrada doble (per a dos persones) per anar-hi en companyia de la persona que desitgin. Una vegada hàgiu escrit el correu electrònic rebreu la confirmació de si teniu entrada o esteu en llista d’espera. En cas que tingueu entrada assignada, només us cal recollir la vostra entrada el mateix dia de la sessió, divendres 31 de maig, a la taquilla del teatre des d’una hora abans: tindreu l’entrada amb el nom i cognom del col·legiat o col·legiada que l’hagi reservat.

Esperem que les persones afortunades gaudeixin de l’espectacle!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC