Recupera totes les intervencions sobre l’acompanyament professional i la transformació col·lectiva del III Congrés de Serveis Socials Bàsics a la seva videoteca

09-05-2019   |  Barcelona

El CSSB de 2018, coorganitzat pel COPC, va reunir més de 750 professionals

El III Congrés de Serveis Socials -coorganitzat pel COPC, el CEESC, el COPEC TSCAT- va reunir, en l’última edició, més de 750 professionals reflexionant sobre l’acompanyament professional i la transformació col·lectiva.

El COPC va ser molt present al Congrés de la Farga de l’Hospitalet, gràcies a les aportacions de diversos col·legiats i col·legiades, tal com es pot consultar en el programa. Destaquem especialment les intervencions del degà, el Dr. Guillermo Mattioli, a les conferències d’inauguració i clausura; la vicedegana, Laia Rosich, com a ponent a la taula de debat: La responsabilitat ètica en la pràctica; i el Dr. Josep Vilajoana, exdegà, com a ponent de la taula Transformació del vincle en l’acompanyament professional, pel seu rol al COPC, però també hi van participar altres col·legiats i col·legiades del COPC amb interessants ponències.

La videoteca del CSSB permet recuperar totes les conferències i taules del Congrés, un material de gran valor tant per les persones que hi van assistir, però especialment per les que no. Aprofiteu-la!

 

  Etiquetes: COPC , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC