La Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac programa la I Jornada d’Infermeria en Tabaquisme “On estem i cap a on anem?”

09-05-2019   |  Barcelona

La cita és el proper 6 de juny, a l’Espai Pujades de Barcelona

El proper 6 de juny, a l’Espai Pujades de Barcelona, la Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac (SCATT) programa la I Jornada d’Infermeria en Tabaquisme “On estem i cap a on anem?”.  La Jornada és gratuïta, prèvia inscripció, i en horari de matí, de 8.30 h a 14.00 h. Tota la informació, el programa i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç al web de l’SCATT.

La Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac és una societat científica interdisciplinària formada per professionals sanitaris que dediquen els seus esforços a promoure activitats per reduir el consum de tabac. L'SCATT té la voluntat de servir a la societat impulsant activitats que aportin millores en la qualitat de vida de la gent reduint el tabaquisme. Per fer-ho, integra diferents professionals sanitaris experts en tabac i busca aliances estratègiques amb altres professionals, amb agents socials, amb associacions i amb el públic en general per aconseguir el seu objectiu.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC