El IV Congrés de Psicologia General Sanitària obre les seves portes el 5 i 6 de juny

08-05-2019   |  Barcelona

La inscripció ja és oberta, amb un 20% de descompte fins al 17 de maig.

Els propers 5 i 6 de juny té lloc el IV Congrés de Psicologia General Sanitària que organitzen, conjuntament, la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Societat Catalano Balear de Psicologia (SCBP) i la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC), tres entitats psicològiques dels àmbits acadèmic, científic, formatiu i divulgatiu.

La figura del psicòleg/òloga general sanitari continua sent el denominador comú del Congrés, que se centra en la seva formació i competències, totalment compatibles amb la figura del psicòleg clínic i els seus camps potencials d’intervenció. Com cada any, el Congrés compta amb professionals de diferents àmbits psicològics, des de la psicologia positiva fins a la neuropsicologia, ja que es parteix de la base que un bon professional de la psicologia general sanitària ha d’estar en constant actualització i ha de renovar coneixements del màxim de subdisciplines psicològiques.

A més, el Congrés fa una menció especial amb relació a la importància que la societat, els professionals i els pacients donen a l’evidència científica creada internacionalment i a l’experiència individual. En els últims anys la consciència sobre el manteniment de la salut i el tractament de la malaltia han tendit cap al desig de rebre intervencions el màxim de “naturals” possibles amb el risc potencial que això pot comportar.

El comitè organitzador desitja que el Congrés esdevingui una plataforma anual per al reconeixement científic i professional del Psicòleg General Sanitari i un espai d’intercanvi d’experiències i coneixements científics i humans, cosa que estructura en el programa del congrés.

Tota la informació sobre el IV Congrés de Psicologia General Sanitària, el programa i l’enllaç d’inscripció és en aquest enllaç al web del Congrés. Fins el 17 de maig, disposeu d’un 20% de descompte.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC