Si treballes per compte propi o tens una empresa, el proper 8 de maig pots votar a les cambres de comerç de Catalunya

06-05-2019   |  Barcelona

L’horari de vot és de 10 a 18 h, als col·legis electorals habilitats per cada cambra de comerç.

El proper dimecres 8 de maig, de 10 a 18 h, es duen a terme les eleccions presencials per a la renovació dels plens de les 13 cambres de comerç, indústria, serveis i navegació de Catalunya. Tota empresa o persona treballadora autònoma pot participar-hi sense necessitat de ser soci de la Cambra, cosa que converteix en potencials electors bona part dels col·legiats i col·legiades del COPC.

Tota la informació per votar és en aquest enllaç a la pàgina Eleccions 2019 de l’apartat de les cambres de comerç del web del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar-hi què cal fer per votar, les candidatures, els col·legis electorals, la guia de l’elector i les candidatures que ja han estat proclamades.

Els plens de les cambres de comerç estan compostes per persones elegides d’entre tots els electors de la cambra (com a mínim representen 2/3 del ple de la cambra), un 10% són membres proposats per les organitzacions empresarials més representatives i la resta de membres són representants de les empreses de major aportació voluntària a les cambres.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC