La Delegació de Tarragona del COPC organitza la segona edició de la caminada familiar Psicoemociona’t per al diumenge 2 de juny.

06-05-2019   |  Tarragona

La caminada començarà a les 9.30 h, al Club de vela de la Platja Llarga, i s’allargarà fins a les 13.30 h.

El proper 2 de juny, la Delegació de Tarragona del COPC organitza la segona edició de la caminada familiar Psicoemociona’t per un recorregut natural i de costa. La caminada començarà al Club de vela de la Platja Llarga de Tarragona i recorrerà el litoral fins a la Torre de la Mora. La tornada serà pel mateix itinerari. Durant el recorregut els assistents s’endinsaran al bosc de la Marquesa, on el Sr. Abel Perea, president del Club de vela, els explicarà les particularitats que aniran trobant durant el camí.

La caminada començarà a les 9.30 h i s’allargarà fins a les 13.30 h, hora en què es preveu arribar al punt final de la sortida, el club de vela de la Platja Llarga, on els assistents que així ho desitgin podran dinar al restaurant. El menú per adults val 14 € i 10 € el menú infantil, que serà el preu que també es cobrarà als col·legiats i col·legiades adults.

La inscripció a la caminada és gratuïta per a tothom, col·legiats, col·legiades, acompanyants i tota la ciutadania, trucant al telèfon 977.214.102. Tingueu en compte que la data màxima per inscriure’s és el 29 de maig.

Esperem la vostra participació!

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC