El COPC reparteix 50 invitacions dobles per veure Oh, mami! entre els seus col·legiats i col·legiades del 2 al 8 de maig

02-05-2019   |  Barcelona

Per cortesia del Teatre Borràs, assigna’t una entrada i ves a riure al teatre

 El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té, per cortesia del Teatre Borràs, 50 invitacions dobles per repartir entre els seus col·legiats i col·legiades.

Des del 2 de maig, i fins el dia 8, cada funció de l’obra Oh, mami! reserva 10 entrades dobles gratuïtes per als col·legiats i col·legiades i l’acompanyant que hi vulgui convidar. Per tal d’assignar-se les entrades, només cal escollir sessió i prémer l’enllaç corresponent. Una vegada fet, el procediment és el mateix que per inscriure’s a una activitat de formació.

Oh, mami! és una comèdia que reflexiona sobre la sexualitat femenina. Tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes, però la cosa no acaba de funcionar i decideixen muntar a l'altell de la mateixa botiga un segon negoci, massatges íntims per a dones amb final feliç. Una comèdia d'embolics i situacions divertides on ens presenten un món de dones i homes a la recerca de la identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Assigna’t la teva entrada als següents enllaços:

Dijous 2 de maig, a les 20.30 h
Divendres 3 de maig, a les 20.30 h (entrades exhaurides)
Dissabte 4 de maig, a les 18.00 h (entrades exhaurides)
Dissabte 4 de maig, a les 20.30 h (entrades exhaurides)
Dimecres 8 de maig, a les 20.30 h (entrades exhaurides)

Tingueu en compte que només es permet una entrada per persona col·legiada. En cas que algú se’n reservi més d’una, se li assignarà només la primera, la més propera a la data del moment.

Un cop confirmada la inscripció, podreu recollir l’entrada a taquilla el mateix dia de la funció des d’una hora abans, amb el vostre nom i primer cognom, indicant que sou col·legiat o col·legiada al COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC