Jorge Marugan i Eduardo Braier guanyen el IV Premi Ángel Garma de Psicoanàlisi, coorganitzat pel COPC i la revista Intercanvis. Papers de Psicoanàlisi

02-05-2019   |  Barcelona

Iván Sánchez, Lierni Irizar i Daniel Schoffer també són premiats en l’acte, celebrat al COPC amb gran assistència de públic.

El IV Premi Ángel Garma de Psicoanàlisi, coorganitzat enguany pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la revista Intercanvis. Papers de Psicoanàlisi i la Asociación Española de Neuropsiquatría, va distingir cinc treballs de psicoanàlisi per la seva especial qualitat. Els treballs han estat escollits després d’una primera selecció entre tots els treballs participants per part del comitè de lectura -del qual formaven part Àngels Vives, Isabel Laudo, Maria Elena Sanmartino, Daniel Cruz, José Ramón Ubieto, Chus Gómez i la revista Intercanvis Papers de Psicoanàlisi, amb Anna Miñarro com a coordinadora- i d’una profunda deliberació per part del jurat -format per Iñaki Markez, per l’Associación Española de Neuropsiquiatría; Carmen Garma, filla d’Ángel Garma i psicoanalista; Manuel Desviat, psiquiatra, i Ana Bloj, doctora en psicologia- en una decisió col·legiada pel jurat, que finalment ha resolt concedir dos primers premis.

Els treballs premiats de la IV Premi Ángel Garma de Psicoanàlisi i els seus autors són:

1er premi: Jorge Marugan (Madrid), per Género y diferenciación sexual desde la perspectiva psicoanalítica.

1r premi: Eduardo Braier (Barcelona), per Edipo en la literatura y el cine. Kafka y Pasolini. Estudio psicoanalitico.

2n. premi: Iván Sánchez (Barcelona)  per El arte excrementicio.

 

A més, el jurat va concedir dos accèssits per treballs d’especial vàlua per:  

Lierni Irizar (Donosti), pel seu llibre : Banalizaciones contemporáneas . Lenguaje, sufrimiento, enfermedad y muerte.

Daniel Schoffer (Madrid) pel seu llibre : Interpretaciones. Frases de Freud dibujadas a ritmo de Tango.

 

La nodrida assistència de públic a l’esdeveniment va donar mostra de la bona salut de què gaudeix la psicoanàlisi. Aquest enllaç us permet visitar la galeria de fotos de l'acte.

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC