Set entitats creen una plataforma interprofessional per consolidar un cicle de jornades sobre la infància i l’adolescència de caràcter transversal i multidisciplinari.

25-04-2019   |  Barcelona

Representants dels col·legis professionals de medicina, treball social, educadors socials, pedagogia i psicologia, la FCCSM i la Fundació Cassià Just formen un equip de treball per potenciar, de forma coordinada i conjunta, l’actualització de coneixements, l’intercanvi de sabers, el debat científic i la generació de propostes en tots els àmbits propis de la infància i l’adolescència.

El Col·legi Oficial de Medicina de Barcelona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la Fundació Congrés Català de Salut Mental i la Fundació Cassià Just han consolidat una plataforma per treballar, conjuntament i de forma coordinada, en l’àmbit de la infància i l’adolescència.

La plataforma té la missió d’establir un equip de treball, estable i interdisciplinari, compromès amb l’actualització de coneixements, l’intercanvi de sabers, el debat científic i la generació de propostes en tots els àmbits propis de la infància i l’adolescència: salut, escola, família, societat, etc.

Aquest treball coordinat ha estat freqüent des de 2016, quan es va crear el comitè organitzador de, primer, les jornades sobre TDAH i, després, el cicle Més enllà del TDAH. Recentment, al març de 2019, l’exitosa organització conjunta de la Jornada: La mirada sobre l’infant: una intervenció integradora amb infància tutelada. L’experiència de Domus de Luna ha consolidat una plataforma de col·laboració estable, interprofessional, amb els objectius assenyalats.

El treball i les conclusions de la Jornada són el punt de partida del treball conjunt de la nova plataforma. Per a més informació, el canal de Youtube del Col·legi permet veure els vídeos resum de l’esdeveniment: vídeo de la primera part, vídeo de la segona part.

  Etiquetes: CIAC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC