El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya programa una reunió amb els representants al Consejo General de la Psicología.

18-04-2019   |  Barcelona

La trobada té l’objectiu de millorar el retorn de la inversió del Col·legi en el Consejo.

El proper 15 de maig, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha programat una reunió amb els seus representants al Consejo General de la Psicología de España. La reunió ha de servir per enriquir i millorar la coordinació entre les persones que conformen aquesta representació, ja que quan assisteixen al Consejo sovint no han treballat conjuntament abans i no han coordinat la seva acció. Per aquest motiu es fa aquesta reunió, per tal de generar una onada de coneixença i de sinèrgies entre els representants del COPC.

El paper que exerceixen els representants del COPC al Consejo és molt important. En la respectiva divisió, àrea, grup de treball o comissió del Consejo, la tasca que exerceix cadascun -començant pel mateix degà del COPC- és prioritària per a la pràctica de la professió a Catalunya. Ja sigui per la via de la tramitació d’acreditacions, per temes de normativa, per àmbits professionals desglossats de manera força equivalent a les seccions del COPC, per temes de tecnologia i de la informació, de psicologia del gènere i d’altres que conformen el si del Consejo, tots i totes desenvolupen una missió molt valuosa pel futur de la professió.

El Col·legi confia que gràcies a les reunions de coordinació al COPC es podrà millorar el retorn de la inversió al Consejo General de la Psicología de España, no solament l’econòmica sinó també la humana, en termes de treball.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC