El nou programa d’activitats formatives recull totes les activitats del COPC del segon trimestre de 2019

16-04-2019   |  Barcelona

Les 12 seccions del COPC i el departament de Serveis a la Col·legiació presenten totes les seves activitats d’abril a juny.

Amb l’abril, arriba un nou programa d’activitats formatives, un suport molt útil i funcional per estar al dia de les propostes de formació contínua dels psicòlegs i psicòlogues, una de les principals funcions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Aquest segon trimestre de 2019, la rica oferta formativa abasta totes les seccions del Col·legi i el departament de Serveis a la Col·legiació, així com també totes les delegacions territorials. Com és norma al Col·legi, les activitats formatives estan concebudes per satisfer les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascun dels àmbits. Així doncs, les activitats que el programa recull són pensades per psicòlegs i psicòlogues per a psicòlegs i psicòlogues, per tal de garantir-ne el màxim de qualitat i valor de les formacions.

Podeu consultar la versió electrònica com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina i en aquest enllaç al Programa d’activitats formatives: abril a juny de 2019.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC