Bomber(s), la pertorbadora obra del Teatre Akadèmia, a debat amb la psicòloga forense Josefí Pons i amb preu especial per a col·legiats i col·legiades.

11-04-2019   |  Barcelona

El teatrefòrum de la Comissió de Cultura reflexiona sobre la proposta de Jean-Benoît Patricot, l’autor del text, el proper 2 de maig

El proper dijous 2 de maig, la funció de Bomber(s) del Teatre Akadèmia serà especial per a col·legiats i col·legiades. A banda de gaudir d'una magnífica proposta teatral, amb més del 30% de descompte sobre el preu, els actors i director es quedaran a conversar amb el públic, amb Jaume Descarrega -referent de la Comissió de Cultura del COPC- i Josefí Pons, psicòloga forense.

Com sempre en aquestes ocasions, gaudirà d’un quàdruple privilegi: l’obra, conèixer el que hi ha darrere l’escenari, conversar amb els artistes i debatre sobre psicologia a partir de la proposta teatral amb col·legues de professió experts en la matèria.

No calen més motius per comprar l’entrada, però si voleu consultar més informació, teniu enllaçat el web del teatre Akadèmia. Per comprar l’entrada amb un 33% de descompte, podeu fer-ho a través dels Grans Avantatges del COPC. Per últim, en cas que no pugueu venir el dia 2, podeu aprofitar el preu en promoció del 18 d'abril al 5 de maig.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC