El COPC dona d’alta la precol·legiació número 500

11-04-2019   |  Barcelona

La precol·legiació, una figura vigent des de 2016, ha tingut bona acollida entre els estudiants universitaris, que poden gaudir dels serveis del COPC abans de començar a exercir professionalment.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha arribat a la precol·legiació número 500. La xifra és força significativa, ja que la precol·legiació és vigent només des de 2016 i, per tant, arribar-hi mostra la bona acollida que té entre els estudiants universitaris de psicologia. Per tal de celebrar la simbòlica quantitat de precol·legiacions, el COPC va citar la persona que, sense saber-ho, va tramitar en línia la col·legiació número 500 a través del web del COPC, l’Estefanía Fuentes. Aprofitant que la precol·legiada 500 assistia a una sessió a la seu del COPC, l’equip de gestió col·legial va felicitar-la en nom del Col·legi i va obsequiar-li uns petits detalls per commemorar la bona notícia.

La precol·legiació és la forma de col·legiació que el COPC ha dissenyat per a estudiants de tercer i quart curs del grau en psicologia i estudiants que cursen el seu primer Màster a qualsevol universitat de l’estat espanyol. Té la voluntat d’afavorir la incorporació progressiva i la participació de les noves generacions de psicòlegs i psicòlogues al Col·legi que, posteriorment i un cop superats els estudis corresponents, es poden incorporar com a col·legiats i col·legiades amb plens drets i deures.

La persona precol·legiada es beneficia de gran part dels serveis que ofereix el COPC, a un preu reduït de 30 € l’any i sense quota d’alta i, a més, pot reduir l’import de fins a dues quotes precol·legials a la primera quota col·legial.

Entre els serveis que els precol·legiats i precol·legiades tenen a la seva disposició destaquen:

  • Accés a les plataformes de formació i preu reduït a les activitats formatives.
  • Accés a les sessions d’inici d’activitat professional que s’imparteixen.
  • Beneficis derivats de la signatura de convenis amb d’altres entitats.
  • Assegurança de responsabilitat civil (12 €/any no inclosos a la quota).
  • Accés a la biblioteca i videoteca del COPC (queda exclòs el servei de préstec i venda de tests).
  • Carnet col·legial.

 

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC