Convocatòria de Junta General Extraordinària i Junta General Ordinària de Col·legiats i Col·legiades per al proper 24 d’abril

04-04-2019   |  Barcelona

La Junta de Govern acorda convocar Junta General extraordinària i ordinària a la sala d’actes de la seu de Barcelona del COPC, a les 19.30 h en primera convocatòria.

 

La Junta de Govern del COPC, en la sessió del dia 13 de març (JG-566), va acordar convocar Junta General Extraordinària el dia 24 d’abril de 2019 a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria, a la sala d'actes del Col·legi. A continuació, una vegada acabada la Junta General Extraordinària, tindrà lloc la Junta General Ordinària. Les ordres del dia són les següents:

Junta General Extraordinària

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta General anterior (Extraordinària, 19.09.2018)
  2. Ratificació del nomenament dels nous membres de la Comissió Deontològica

 Junta General Ordinària

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta General anterior (Ordinària, 19.12.2018)
  2. Informe de la Junta de Govern gener-abril 2019
  3. Presentació i aprovació, si escau, de la memòria d’activitats corresponents a l’any 2018
  4. Presentació i aprovació, si escau, dels estats comptables corresponents a l’any 2018
  5. Torn obert de paraules

La present convocatòria es va enviar per correu electrònic a tots els col·legiats i col·legiades, el passat dilluns 1 d’abril, amb un enllaç per confirmar-hi l’assistència.  A més, l’enllaç també permet acceptar la cessió de dades per enregistrar la veu a la Junta General, cosa imprescindible per a l’elaboració de l’acta i que la llei obliga a tenir en cas d’intervenció en torn de paraula.

Podeu confirmar l’assistència, la cessió de drets d’enregistrament de veu o modificar les opcions que heu escollit en aquest enllaç.

Per últim, el proper dia 9 d’abril, dimarts, els col·legiats i col·legiades que ho desitgin poden sol·licitar al COPC, per telèfon o per correu, la documentació que es presentarà a aprovació a la Junta General Ordinària. A partir del dia 16, tindreu disponible la documentació per a la Junta General Extraordinària. Si ho preferiu, podeu recollir-la personalment a la seu del COPC.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC