El COPC acull l’acte de lliurament de premis de la 4a edició del Premi Ángel Garma, que enguany s’entrega a Barcelona

28-03-2019   |  Barcelona

L’esdeveniment té lloc el proper dissabte 27 d’abril, a les 10.30 h, a la Sala d’actes de la seu de Barcelona del COPC.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la revista Intercanvis/Intercambios, Papers de psicoanàlisi coorganitzen la 4a edició del Premi Ángel Garma, que distingeix el millor treball sobre psicoanàlisi de 2018. L’acte se celebra el proper 27 d’abril, a la seu de  Barcelona del COPC, a les 10.30 h del matí.

Des de l’1 de desembre de 2018, data en què es tancava el termini de presentació de treballs, el comitè de lectura ha estat avaluant els treballs presentats, que han estat molt diversos: article, conferència, llibre, investigació, programa, mitjà audiovisual, etc., de procedència internacional. El comitè de lectura i el jurat del premi volen agrair la col·laboració de tots els participants, així com l’enorme qualitat dels treballs presentats, que resulten molt interessants.

Ángel Garma va ser psiquiatre i un dels primers socis de l'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN). L'associació basca de l'AEN es va promoure el premi, que s’atorga des de 2013 per estimular la creació de noves produccions en el camp de la psicoanàlisi.

L’acte de llirament del premi, al qual participarà la filla d’Ángel Garma i la secretària del COPC Teresa Moratalla, és gratuït, però es requereix inscripció en aquest enllaç. Esperem la vostra assistència!

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC