La benvinguda col·legial de la seu de Barcelona informa els col·legiats i col·legiades sobre els serveis i avantatges a la col·legiació

30-05-2019   |  Barcelona

La propera sessió és el 3 de juny, en horari de matí i de tarda.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza sessions informatives per a col·legiats i col·legiades sobre els serveis i avantatges que suposa formar part del COPC a l’hora d’exercir en psicologia. Les trobades són obertes a totes les persones col·legiades, siguin noves o no, però la naturalesa de la informació que s’hi transmet fa molt habitual l’assistència de persones amb poc temps de col·legiació, cosa que ha motivat que es denomini Benvinguda col·legial a aquestes sessions informatives.

Les xerrades tenen dues parts: la primera, enfocada en els avantatges que ofereix el Col·legi s’estructura al voltant de respondre 3 preguntes molt freqüents:  Què pot fer per a tu el COPC? Quins beneficis té per a tu la col·legiació? A quines funcionalitats pots accedir des de l’àrea privada de la pàgina web? La segona part de la xerrada, d’altra banda, s’orienta a la recerca de feina, al voltant de la pregunta Quins recursos em facilita el Col·legi per trobar feina?

Les benvingudes col·legials, que ofereixen conjuntament el departament d’atenció col·legial i el d’ocupació del COPC, permeten els col·legiats i col·legiades preguntar sobre les seves necessitats específiques, aclariments concrets o particularitats, cosa que les fa molt productives per als assistents. La periodicitat de la benvinguda col·legial és mensual, en horari de matí i horari de tarda. La propera sessió és el 3 de juny: al matí, de 12 a 13.30 i a la tarda de 17 a 18.30 h. Us podeu inscriure i reservar una plaça en aquest enllaç, per a la sessió de matí, o en aquest enllaç per a la sessió de la tarda.

 

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC