L’obra de teatre No m’oblideu mai, punt de partida per parlar sobre el suïcidi amb Roger Ballescà, Pep Alcañíz i Jaume Descarrega a la Sala Trono

27-03-2019   |  Tarragona

Després de l’èxit de Barcelona, la Comissió de Cultura programa tres teatrefòrums a Tarragona, els dies 30 i 31 de març.

El proper cap de setmana, tres sessions de l’obra No m’oblideu mai que es representarà a la Sala Trono de Tarragona seran molt especials per a col·legiats i col·legiades. Les dues funcions de dissabte 30, a les 18.00 i a les 20.30 h, i la funció de diumenge 31 a les 18.30 h programen un col·loqui en finalitzar l’obra entre la companyia i el públic. A més de poder parlar sobre el suïcidi, a partir dels casos reals que l’obra reprodueix, amb els actors, també es podran compartir reflexions amb els moderadors dels col·loquis, que seran: primer, en Roger Ballescà, vicesecretari del COPC; segon, Josep Maria Alcañíz, extresorer de la Delegació de Tarragona; tercer, Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern del COPC i referent de la Comissió de Cultura.

Esperem que us acosteu a la Sala Trono de Tarragona a gaudir de bon teatre i dels rics debats que tindran lloc el proper cap de setmana. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del teatre en aquest enllaç.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC