Manifest del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya el Dia Internacional de les Dones

08-03-2019   |  Barcelona

El COPC se suma al clam del moviment feminista.

El 8 de març de l’any passat milions de dones de tot el món van protagonitzar una Vaga Feminista. També a Catalunya, a tots els pobles i ciutats, milers de dones i també homes van ocupar els carrers per fer visibles les seves reivindicacions i resulta evident com amb la força col·lectiva s’han anat obrint espais i aconseguint canvis. 

Malgrat això, les vides de les dones segueixen marcades per les desigualtats, per les violències masclistes, per la precarietat, per les exclusions socials i laborals, pel racisme i per la manca de responsabilitat d’una societat patriarcal i de les seves institucions que sostenen molt majoritàriament sobre les dones els treballs de cures. 

Per tot això, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, ens volem unir al crit global llançat per les dones d’arreu del món contra la desigualtat i discriminacióVisibilitzant l’avenç de les dones en l’assoliment de drets, reivindicant llibertats i denunciant els atacs que pretenen abolir-los i tornar a èpoques passades.  

Ens sumem a aquest clam del moviment feminista pel 8 de març perquè totes les dones, a la seva manera, individual, diversa i creativa puguin evidenciar què succeeix quan les dones deixen de sostenir les cures i la vida.  

Ens sumem i animem doncs a tothom a participar de les propostes del 8M i reproduïm el crit unànim  “Ens volem lliures, ens volem vives!" 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC