La Delegació de Lleida us convida a la XVI edició de la Trobada dels psicòlegs i psicòlogues de les terres de Lleida

06-03-2019   |  Lleida

Divendres 26 d’abril, la Junta Rectora de la Delegació de Lleida i la Junta de Govern del COPC presentaran el seu projecte pels propers quatre anys i es farà l’homenatge als 25 anys de col·legiació.

La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza, un any més i ja en són vint-i-sis, la tradicional Trobada dels psicòlegs i psicòlogues de les terres de Lleida. Durant l’acte, les noves juntes, tant la Junta Rectora de la Delegació de Lleida com la Junta de Govern del COPC presentaran el seu projecte pels propers 4 anys. A continuació, es lliuraran els diplomes d’homenatge a uns convidats especials, els companys i companyes que van complir els 25 anys de col·legiació durant l’any 2018.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 26 d’abril, divendres, a les 20.45 h, al restaurant Davall de la ciutat de Lleida. Totes les col·legiades i col·legiats de la Delegació hi estan convidats, i s’hi poden inscriure gratuïtament al telèfon 973 230 467, per What’s App al 628 432 073 o per correu electrònic escrivint a copc.ll@copc.cat.

Esperem que la vetllada pugui comptar amb la vostra presència.

  Etiquetes: Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC