La biblioteca del COPC posa a la vostra disposició els llibres del Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC) i 10 llibres més al fons propi

06-03-2019   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades tenen accés a tot el fons bibliogràfic de les biblioteques de les universitats gràcies a un acord de reciprocitat.

Els col·legiats i col·legiades usuaris de la Biblioteca, tenen a la seva disposició tot el fons bibliogràfic de les biblioteques de les universitats catalanes. El COPC té signat un Acord amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) per al qual els col·legiats podran sol·licitar llibres inclosos dins les Biblioteques del Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya (CCUC), així com articles de revistes. De la mateixa manera que la Biblioteca prestarà els documents que ho sol·licitin els usuaris del CCUC, a excepció dels tests psicològics i programes d'intervenció.

Es poden demanar un màxim de quatre documents anuals. El préstec de llibres és un servei gratuït i la recollida de llibres s'haurà de fer de forma presencial a la Biblioteca del COPC corresponent. Per a la sol·licitud d’articles s’haurà d’abonar el cost de les còpies, segons tarifes vigents de la biblioteca a què es sol·licita i s’enviarà per correu electrònic.

Per a fer les sol·licituds s'ha d'accedir al CCUC i, un cop realitzada la cerca, accedir al resultat i a l'opció Com trobar-ho/Préstec Interbibliotecari, i omplir el formulari de petició. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l'adreça biblio@copc.cat .

D’altra banda, la biblioteca presenta 10 novetats editorials aquesta setmana, que també teniu a disposar i recollits en aquest document adjunt a la notícia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC