El COPC programa una jornada per reflexionar sobre el projecte psicoeducatiu i terapèutic amb infància tulelada a Catalunya

07-03-2019   |  Barcelona

Escollida com a model d’èxit internacional, la Jornada "La mirada sobre l’infant: una intervenció integradora amb infància tutelada. L’experiència de Domus de Luna" porta a Catalunya l’experiència de la Fundació de Cagliari.

El COPC programa una jornada per reflexionar sobre el projecte psicoeducatiu i terapèutic amb infància tulelada a Catalunya gràcies a la contraposició d’un model d’èxit internacional, l’experiència i el projecte que la Fundació Domus de Luna està duent a la pràctica a Cagliari, Sardenya.

A través de la identificació de les diferències entre el model psicoeducatiu i terapèutic de Domus de Luna i dels models de les institucions i organitzacions catalanes, la Jornada es projecta com un punt de partida per dissenyar i implementar noves metodologies de treball que complementin les actuals i que possibilitin una millora en resultats futurs. Per facilitar-ho, la Jornada donarà veu també a les aportacions de representants de diverses entitats que contrastaran el treball de la seva institució amb el de la fundació italiana.

La Jornada La mirada sobre l’infant: una intervenció integradora amb infància tutelada. L’experiència de Domus de Luna tindrà lloc el proper 23 de març, a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona. La inscripció és oberta en aquest enllaç i espera la vostra assistència i aportacions.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC