El llistat de coordinadores i coordinadors de (co)parentalitat s’obre amb nous criteris

28-02-2019   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya redefineix els criteris per a psicòlegs i psicòlogues col·legiades que poden exercir la coordinació de (co)parentalitat.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha actualitzat els criteris d’inscripció de psicòlegs i psicòlogues col·legiats al llistat de coordinació de (co)parentalitat, que habilita professionals a qui el COPC pot derivar al Departament de Justícia quan sol·licita una coordinació de (co)parentalitat per a casos de famílies amb alta conflictivitat.

La coordinació de (co)parentalitat és una intervenció dirigida per professionals especialitzats i adreçada a les famílies que tenen dificultats en les relacions post-separació. Se les ajuda a implementar els plans de parentalitat o acords de separació i divorci i a resoldre els seus desacords, sempre centrant-se en les necessitats de les nenes i nens, procés en el qual la tasca d’un psicòleg o psicòloga pot ser cabdal.

Els nous criteris que ha implementat la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes ja han entrat en vigor i la sol·licitud d’inscripció es manté oberta indefinidament. Per tant, tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats poden tramitar la inscripció en el moment que prefereixin.

Els requisits per formar part del llistat de coordinadors i coordinadores de (co)parentalitat, l’imprès de sol·licitud i el document d’autorització de dades estan disponibles només per a col·legiats i col·legiades en els següents enllaços (cal iniciar sessió al web per consultar-los):

  1. Requisits per formar part del llistat de coordinadors i coordinadores de (co)parentalitat habilitats pel COPC
  2. Imprès de sol·licitud per inscriure’s al llistat de coordinadors i coordinadores de (co)parentalitat, en word i en pdf editable
  3. Autorització per a la publicació de dades personals al web del COPC, en word i en pdf editable

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya al telèfon 93 247 86 50, extensió 127, o al correu electrònic seccio@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC