La Comissió de Cultura del COPC programa tota una temporada de teatrefòrums per a col·legiats i col·legiades al Teatre Bartrina de Reus

26-02-2019   |  Tarragona

El fòrum de l’espectador del Teatre Bartrina farà una sessió amb col·loqui amb psicòlegs i psicòlogues per a cada obra que s’hi representi, amb un 20% de descompte en el preu de l’entrada per a col·legiats, col·legiades i acompanyants.

 

La Comissió de Cultura del COPC és molt present en la programació teatral de Reus. Aquesta primavera de 2019, el Fòrum de l’Espectador del Teatre Bartrina programa un teatrefòrum amb la Comissió de Cultura del COPC per a cadascuna de les obres que s’hi representen. Per tant, els psicòlegs i psicòlogues del Col·legi disposen d’una cita quinzenal per veure teatre i comentar de forma compartida, amb la companyia i entre col·legues de professió, les obres que s’hi representen.

A més, els col·legiats i col·legiades tenen un altre incentiu per anar a les sessions de teatrefòrum de la Comissió de Cultura al Teatre Bartrina de Reus: un descompte del 20% en el preu de l’entrada, per a la persona col·legiada i per al seu acompanyant presentant el carnet col·legial a les taquilles del teatre.

 

Les properes dates i obres dels teatrefòrums són les següents. Podeu clicar damunt del títol per tenir més informació sobre la sinopsi i la companyia:

9 de març: Només una vegada
24 de març: El chico de la última fila
13 d’abril: Una Ilíada
27 d’abril: Esmorza amb mi
19 de maig: A.K.A, (Also known as)

Esperem que gaudiu del màxim de sessions dels teatrefòrums de la Comissió de Cultura. Si no hi heu anat mai, aneu a la primera ocasió que tingueu, que segur que voldreu repetir i com més aviat hi aneu més opcions per tornar-hi tindreu!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC