Vídeo de l’entrevista del degà Josep Vilajoana al dr. Vilardell, president de la Fundació Galatea

08-02-2017   |  Barcelona

El COPC i Fundació Galatea col·laboren per millorar la salut dels col·legiats/ades. Els dos màxims responsables de les institucions en parlen en una entrevista.

Recentment, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya està insistint a posar el focus d’atenció en l’exercici saludable de la professió. Tant és així que, per tal d’aprofundir en les principals accions que s’han endegat l’últim any, el degà Josep Vilajoana del Col·legi ha entrevistat el president de la Fundació Galatea, el dr. Vilardell, per tal de preguntar-li totes aquelles qüestions que poden ser d’interès per als col·legiats i col·legiades del COPC.   

Resumint breument el marc general de relació entre les dues institucions, en virtut del conveni de col·laboració que van signar la tardor de 2015, s’està treballant conjuntament en diverses direccions. En primer lloc, en un programa assistencial per aquells professionals que necessiten atenció especialitzada i confidencial a causa de problemes ja presents, el Programa PSYQUE.

En segon lloc, en l’àmbit preventiu. D’una banda, implementant L'enquesta de Salut, Estils de vida i Condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues a Catalunya, que ha de fonamentar l'estudi més extens i complet que s'ha fet fins ara sobre les condicions del col·lectiu professional de la Psicologia a Catalunya. Aquest estudi suposarà l’eix central a partir del qual el COPC estructurarà posteriors iniciatives de promoció de la salut entre els seus col·legiats i col·legiades.

Recollint, analitzant i aprofundint en tot aquest marc general, el degà Vilajoana i el Dr. Vilardell parlen de la salut dels professionals de la psicologia en aquest vídeo.

 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC