El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra l'acte del Patró de la Psicologia i nomena col·legiats d’honor el Dr. Valentín Barenblit, la Dra. Carme Tello i el Dr. Ignacio Morgado

19-02-2019   |  Barcelona

En l’acte del proper 22 de febrer, el COPC també farà un públic reconeixement als col·legiats i col·legiades que porten més de 25 anys en actiu.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra, el divendres 22 de febrer, l'acte del Patró de la Psicologia. En l’acte, de caràcter institucional, el Col·legi nomenarà tres personalitats com a col·legiats i col·legiada d’honor i, a continuació, farà un reconeixement als professionals que compleixen 25 anys consecutius de relació col·legial.

El patró de la psicologia Juan Huarte de Saint Jean, que se celebra el 24 de febrer i que fa avinent l’acte del Col·legi el dia 22, va ser un metge fisiòleg del segle XVI. Considerat el precursor de la psicologia moderna, va usar l’observació, la revisió crítica i la formulació d’hipòtesis en les seves anàlisis de les aptituds físiques i intel·lectuals de les persones. Des de fa cinc anys, el Col·legi commemora Juan Huarte de Saint Jean amb un acte solemne en què reconeix la tasca de tota carrera professional dedicada a la psicologia

En conseqüència i com és tradicional, el COPC convida els col·legiats i col·legiades que han complert 25 anys de col·legiació l’any anterior, és a dir, el passat 2018. A més, l’acte també fa tres distincions especials per la seva contribució a favor de la psicologia, a tres personalitats que nomena col·legiats d’honor. Enguany, les persones condecorades amb la col·legiació d'honor són la Dra. Carme Tello, el Dr. Valentín Barenblit i el Dr. Ignacio Morgado.  

L’acte institucional compta amb la participació del Cor del COPC, que ofereix un variat programa musical per animar la vetllada. Per últim cal remarcar que, a causa de la limitació d’aforament de la sala, l’acte del patró de la psicologia del COPC no és un acte obert i cal sol·licitar invitació per assistir-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC