El Seminario Internacional en Desarrollo Organizacional y consultoría de procesos té lloc a Barcelona el proper 28 de març

08-02-2019   |  Barcelona

L’esdeveniment té la inscripció oberta i les últimes places disponibles.

El Seminario Internacional en Desarrollo Organizacional y consultoría de procesos arriba a Barcelona el proper 28 de març. L’esdeveniment, organitzat per GR Global Intitute for Organizational Development en conveni amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, és dirigit per Itamar Rogovsky, un reconegut líder mundial en l'àrea del Desenvolupament Organitzacional i gestió del canvi, les aportacions del qual són extensament estudiades i utilitzades, ja que són pioneres en les àrees de la seva competència.

La formació està orientada a professionals de recursos humans, consultoria, enginyeria, economia, informàtica i anàlisi de sistemes, treball social, psicologia, sociologia, i professionals vinculats al món de les organitzacions privades, públiques i ONG en les àrees d'organització, desenvolupament de recursos humans i altres perfils directius. Els alumnes que acaben el seminari esdevenen membres de la Xarxa Alumni DO, i poden participar de les activitats del GT DO Alumni Itamar Rogovsky del COPC.

Gràcies al conveni que va signar el COPC, els col·legiats i col·legiades tenen un 15% de descompte en el preu de la matrícula. Més informació en aquest enllaç.

  Etiquetes: Formació , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC