La Delegació de Tarragona del COPC commemora el patró de la psicologia amb una setmana d’activitats del 18 al 24 de febrer

31-01-2019   |  Tarragona

Les activitats són gratuïtes i pensades per a col·legiats i col·legiades, però obertes a tota la ciutadania.

La Delegació de Tarragona del COPC commemora el patró de la psicologia, Juan Huarte de San Juan, amb una setmana plena d’activitats del 18 al 24 de febrer.

La setmana de commemoració del patró de la psicologia comença el dia 18 de febrer amb la Conferència: Persones que escolten persones. Ètica, ètiques?, impartida per Rafael Pallero, Dr. en Psicologia i psicòleg sanitari dels serveis psicològics de l'ONCE a Tarragona i Lleida. L’acte tindrà lloc al local de la Delegació de Tarragona, de 19 a 20 h. Per inscriure-us-hi, només cal que cliqueu aquest enllaç.

L’endemà, el 19 de febrer, la Delegació acollirà la taula rodona interdisciplinària titulada Salut i Bon ús de les noves tecnologies: Com treballar l'impacte a la nostra salut i promoure els beneficis, a càrrec de Carmen Díaz, fisioterapeuta, Salomé García, neuropediatra, Tarek Lutfi, pedagog i Isabel Méndez, oftalmòloga. La durada prevista de l’activitat és de dues hores, de 18 a 20 h. Per a més informació i inscripcions, premeu aquest enllaç.

El 20 de febrer, Javier Urra, Dr. en Psicologia i Dr. en Ciències de la Salut, acadèmic numerari de l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya i primer Defensor del Menor, impartirà la conferència La psicologia, una ciència humana. La conferència tindrà lloc al Seminari de Tarragona, de 17.30 a 19.30 h. Tota la informació i inscripcions són en aquest enllaç.

La Festa col·legial 2019 se celebra dijous 21, a partir de les 19.30 h, i és l’única activitat restringida per invitació, ja que el COPC farà el reconeixement dels col·legiats i col·legiades que l’any 2018 van complir els 25 anys de col·legiació. L’acte tindrà lloc al Seminari de Tarragona i comptarà amb la participació de Nacho Coller, psicòleg per la Universitat de València i divulgador de psicologia en diferents mitjans de comunicació.

Divendres 22 l’activitat torna a la seu de la Delegació de Tarragona del COPC, que acollirà la Conferència: L'inconscient en la infància de 19 a 21 h. Martine Menès, psicòloga clínica i psicoanalista a París, AME de l'EPCL, impartirà la conferència, sobre la qual us podeu informar i inscriure en aquest enllaç.

Per últim, la Caminada familiar PSICOEMOCIONA'T tindrà lloc diumenge 24 de febrer, de 9.30 h a 13 h. Tota la informació i inscripcions es tramitaran properament a través del web del COPC.

La Delegació de Tarragona del COPC espera que les activitats que prepara per als seus col·legiats i col·legiades siguin del seu interès i que els col·legiats i col·legiades aprofitin l’ocasió per commemorar el patró de la psicologia assistint, entre col·legues de professió, a les activitats que ha preparat la Delegació per aquest febrer de 2019.

 

 

  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC