La Delegació de Tarragona del COPC porta a la ciutat la conferència The Literate Brain al XIV International Symposium of Psycholinguistics

20-02-2019   |  Tarragona

Els col·legiats i col·legiades poden inscriure’s per separat a la conferència, a un preu especial, que impartirà Manuel Carreiras el proper 12 d’abril.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya treballa per proveir informació científica actualitzada a les persones col·legiades. En un esforç perquè arribi a Tarragona formació sobre psicologia científica, la Delegació de Tarragona patrocina la conferència The Literate Brain al XIV International Symposium of Psycholinguistics.

La conferència tindrà lloc el proper divendres 12 d’abril, de 18.30 a 19.30 h, a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, a Tarragona. The Literate Brain, que impartirà Manuel Carreiras,  versa sobre com el llenguatge modela i impregna les societats modernes essent un component essencial per un desenvolupament vital exitós. Es presentaran els últims coneixements referents al funcionament del llenguatge i s’abordaran, amb la informació científica més actualitzada, els fonaments i bases explicatives de la dislèxia. Manuel Carreiras és director del Basque Center of Cognition, Brain and Language, premi Severo Ochoa a l’excel·lència científica i professor honorari del University College of London.

Els col·legiats i col·legiades, per primera vegada en un esdeveniment d’aquest tipus, poden assistir a la conferència prèvia reserva de plaça, mitjançant el contacte via correu electrònic o telefònic amb la Delegació de Tarragona.

Per reservar plaça:

  • Enviar correu electrònic a copc.t@copc.cat  indicant nom complet i número de col·legiat o col·legiada, o trucar al telèfon 977.21.41.02.
  • Aquesta reserva de plaça només és per la conferència The Literate Brain. El preu de l’accés a la conferència és de 15 euros.
  • El període per reservar la plaça es tanca el 28 de febrer. Un cop tancat, s'informarà als inscrits sobre el procediment de pagament.

 

La Delegació de Tarragona del COPC espera que els col·legiats i col·legiades no perdin una oportunitat excepcional com aquesta.  

  Etiquetes: Tarragona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC