Tres col·legiades de la secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes són distingides en ocasió del Dia Europeu de la Mediació

24-01-2019   |  Barcelona

Mònica Alberti és premiada pel Departament de Justícia i Ansel Guillamat i Núria Villanueva per El Diario de la Mediación.

 En ocasió del Dia Europeu de la Mediació, tres col·legiades de la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes del COPC han estat premiades per la qualitat de la seva tasca professional i la seva investigació acadèmica.

El passat 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya celebrava l’acte de lliurament dels Premis ADR Justícia 2018, uns premis que tenen l’objectiu de promoure, reconèixer i divulgar l’originalitat, la innovació, l’avenç teòric i l’aplicabilitat de les millors recerques teòriques i les millors experiències pràctiques dutes a terme des de les administracions locals o bé per professionals i empreses privades. En la modalitat de premi a la millor tesi doctoral, Mònica Alberti va veure reconeguda la seva tesi doctoral esdevenint la primera guardonada dels premis.

Paral·lelament, El Diario de la Mediación feia la Gala de Lliurament de Medalles al Mèrit Professional, en reconeixement a professionals i institucions que han impulsat la Mediació, la Cultura de la Pau i el Diàleg, que premiava amb sengles medalles al mèrit les col·legiades Ansel Guillamat i Núria Villanueva. Per a més informació sobre el seu currículum professional podeu consultar aquest enllaç al web del Diario de la Mediación, en què també figuren les altres persones premiades, entre les quals hi ha personalitats del món de la psicologia, el dret i la justícia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC