El llibre Emociones Hacinadas es presenta al COPC amb una sessió a Barcelona emesa en streaming a Girona i Lleida

14-01-2019   |  Barcelona

L’autor del llibre, Xifré Ramos, i la il·lustradora, Maria Sanmartí, presentaran el llibre a Barcelona el proper 28 de gener a les 19 h.

La seu de Barcelona i les tres delegacions del Col·legi tindran una presentació del llibre ‘Emociones Hacinadas’ amb el seu autor, el psicòleg Xifré Ramos, i la seva il·lustradora, Maria Sanmartí, gràcies a la iniciativa de la Junta de Govern. La data prevista per la presentació de Barcelona és el 28 de gener, a les 19 h, data en què s'emetrà en directe a Girona i Lleida.

Superpoblada d’imatges, la memòria destil·la tota varietat d’oblits que precipiten l’ésser humà cap als mateixos errors, les mateixes guerres i els mateixos abusos universals. Es veu que, a l’ombra de la consciència, la nostra memòria guarda les vexacions que la història no ha pogut reparar. El dia que el nostre cor aprengui a reconèixer els seus secrets en la solitud de la nit, aquest mateix dia, a aquesta mateixa hora, li canviarem el nom al nostre món. Aquest punt de partida, i molt més, a ‘Emociones Hacinadas’ i a la seva presentació amb el autors.

Per a més informació sobre Xifré Ramos, Maria Sanmartí i per inscriure-us a la presentació, consulteu l’apartat de formació del web del COPC o la data corresponent al calendari del web.

  Etiquetes: COPC , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC