La Comissió de Cultura programa una nova visita guiada i concert del Cor del COPC al tresor romànic de Barcelona, Sant Pau del Camp

14-01-2019   |  Barcelona

Tant la visita guiada de les 17.55 h, com el concert de les 18.45 h són activitats gratuïtes, però es demana al públic una aportació voluntària per finançar el projecte Una ambulància per a Kènia.

El proper 20 de gener de 2019, a les 17.55 h, pot ser un diumenge rodó per als col·legiats i col·legiades que s’acostin al monestir de Sant Pau del Camp del barri del Raval de Barcelona per fer una visita guiada especial per a ells. Acabada la visita guiada, a les 18.45 h el Cor del COPC cantarà a la nau central del monestir. La vetllada servirà per recollir fons per finançar el Projecte Sant Pau per Kènia, que recull diners per comprar una ambulància per a un hospital de Kènia, pel qual la comunitat de Sant Pau del Camp fa temps que treballa.

L’activitat del proper 20 de gener, resultat de l’èxit d’assistència i recaptació de l’any passat, dona una nova oportunitat de conèixer l’antic monestir benedictí de Barcelona, que encara avui és cementiri reial dels primers reis de Catalunya, a tots els col·legiats i col·legiades que no van poder assistir a la convocatòria de l’any passat. Des del punt de vista històric, Sant Pau del Camp és una peça clau en la història medieval de Catalunya i Barcelona, i des del punt de vista artístic és un tresor perquè el claustre té un element únic a tot Europa: vine a la visita i coneix-lo. El preu de la visita i del concert serà la voluntat, i l’aportació anirà íntegrament al projecte una ambulància per Kènia: no perdeu l’oportunitat de col·laborar-hi i de premiar l’esforç i altruisme de la comunitat de Sant Pau del Camp i del Cor del COPC. Per a una òptima organització de l’activitat, us demanem que informeu de la vostra presència a comunicacio@copc.cat .

Us esperem a la nova activitat solidària de la Comissió de Cultura del COPC. Per a més informació, consulta el cartell promocional de l’activitat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC