La Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva té lloc el proper 28 de gener al Born Centre de Cultura i Memòria

10-01-2019   |  Barcelona

La periodista Gabriela Grifol presentarà el projecte "Desigualtats", de Betevé, amb la presència de diversos testimonis del projecte.

El proper 28 de gener tindrà lloc la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, a partir de les 9 h, al Born Centre de Cultura i Memòria.

La jornada d’enguany se centra en el compromís de la ciutat i de l’Acord Ciutadà amb les fites de l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials, que marquen la Barcelona a la qual es vol arribar l’any 2027, explorant nous llenguatges comunicatius. En concret, els objectius de la jornada són projectar l’Acord Ciutadà i l’Estratègia d’inclusió en la ciutat, fomentar el treball conjunt i en xarxa en base noves maneres de treballar, fomentar el debat sobre les fites de l’Estratègia d’inclusió i identificar nous actors que poden participar de l’Acord Ciutadà.

Així, la jornada comptarà amb la presentació del projecte “Desigualtats” de betevé, un conjunt de reportatges que, partint de les fites de l'Estratègia d'Inclusió, fan una anàlisi de l'estat de la ciutat en matèria de desigualtats socials. A més, es tracta d'un projecte en què diversos actors de l'Acord Ciutadà hi han col·laborat de forma activa.

El COPC participa de l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva, per la qual cosa convida a tots els col·legiats i col·legiades de la ciutat a la seva Jornada Anual. Ja us hi podeu inscriure fent clic a: Inscripcions Jornada Anual Acord Ciutadà.

Podeu consultar el programa i tota la informació disponible en aquest enllaç al web de l’Acord Ciutadà.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC