El COPC assessora els col·legiats i col·legiades que es fixen nous objectius laborals

11-01-2019   |  Barcelona

El servei d’orientació professional del COPC assisteix i acompanya la reorientació professional o la recerca de feina.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix un servei d’orientació professional al seus col·legiats i col·legiades que volen conduir la seva carrera professional cap a un nou objectiu.

Les persones col·legiades del COPC, malgrat que tots tenen en comú la vocació per la psicologia, són un grup divers de persones, amb diferents trajectòries, condicions i circumstàncies professionals que, en diversos moments de la seva carrera professional, poden estar en situació de recerca de feina o en un procés de reinvenció professional. Per a totes aquestes persones, el COPC ofereix un servei d’orientació professional, amb especificitat per a cada perfil.

En primer lloc, la pàgina web del Servei d’orientació professional del COPC disposa dues guies d’orientació professional, una d’àmbit general i una segona específica per a psicologia, per a aquelles persones que volen consultar recursos de forma autònoma o com a primer pas introductori a la reorientació professional o recerca de feina.

En segon lloc, el COPC proposa tallers grupals gratuïts d'orientació i assessorament professional, per a tots els col·legiats i col·legiades. Les dates de les properes activitats programades són a la pàgina del Servei d’orientació professional i són gratuïtes prèvia inscripció.

En tercer lloc, el COPC manté habilitat un servei d’orientacions individuals i personalitzades. Com a novetat, en primera instància es realitza una primera sessió, de 30 minuts de durada, en què es resolen dubtes generals de la professió. En cas que es valori que cal una segona sessió per aprofundir-hi, es programa una sessió específica d’una hora de durada: cada persona col·legiada pot demanar fins a 3 orientacions anuals. Per sol·licitar una orientació individual, només cal escriure a ocupacio@copc.cat i explicar-ne els motius.

Si no saps cap on tirar, necessites una orientació per delimitar millor el teu perfil professional, revisar les teves eines de presentació, la teva estratègia per arribar a les empreses o clients que busques, o fer qualsevol altra consulta vinculada a la construcció del teu futur professional, acosta’t al COPC i orienta o reorienta la teva carrera professional.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC