Subscriu-te als butlletins de les delegacions territorials: Girona, Lleida i Tarragona

07-01-2019   |  Tarragona

Tindràs accés a informació filtrada per província sobre notícies, actualitat territorial i activitats formatives organitzades per les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona.

Subscriu-te als butlletins de les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona i rebràs, quinzenalment, informació filtrada de les activitats formatives i les notícies per província. Aquestes informacions són un complement a l’InfoCOPC que envia el Col·legi i que recull tota la informació de l’entitat a tot el territori.

Per poder subscriure’t al butlletí regional que més t’interessi, només cal que vagis a la teva àrea privada, iniciant sessió a la part de dalt i de la dreta de la pantalla. Un cop hagis iniciat sessió, vés de nou al desplegable i fes clic a ‘Les meves dades del portal’. Quan s’obri la nova pantalla, fes clic al botó taronja ‘Modificar i més informació’ que trobes al primer requadre que porta per nom ‘Les meves dades del portal’. Un cop dins, podràs seleccionar el butlletí o butlletins que vulguis rebre. Pots subscriure’t a tants com vulguis.

A continuació, il·lustrem amb imatges els passos necessaris per subscriure’s als butlletins del COPC:

 

 

Recorda que per modificar les teves preferències de subscripció als butlletins informatius del Col·legi, hauràs de fer el mateix procediment i activar o desactivar les opcions desitjades.

El butlletí global d’informació del COPC és l’InfoCOPC i s’envia setmanalment cada dijous. Els butlletins de les delegacions s’envien quinzenalment els dimecres.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC